Senioriliikunta

senioreille suunniteltua ohjattua liikuntaa

FitnessGym tilat sopivat erityisen hyvin myös senioreille. Meiltä löydät matalan kynnyksen laitteet, joilla on helppo ja miellyttävä treenata.

Meillä seniorit harjoittelevat oikein ja turvallisesti huippu luokan laitteilla. Erinomainen biomekaniikka ja alhaiset alimmat vastustasot mahdollistavat treenit kaikille ikään katsomatta. Meiltä salilta löytyy myös matalan kynnyksen aerobisia laitteita.

Lisää varmuutta harjoitteluun saat meidän ammattitaitoisilta Personal Trainereilta, jotka auttavat mielellään. Personal Trainer valmennuksista tai itse valmentajista voit lukea lisää tästä.

Voit myös varata itsellesi heti Personal Trainerin ajan tästä.

Tervetuloa mukaan!

FitnessGymin Senioriliikunnassa harjoittelet oikein ja turvallisesti mukavassa seurassa, sekä pidät huolta lihaskunnosta ja vireystilasta. Senioriliikunnassa voit myös ylläpitää sosiaalisia kontakteja ja luoda uusia tuttavuuksia, näin mielikin pysyy virkeänä.

  • Tunnit järjestetään maanantaisin klo 10-11 ja jokaisella tunnilla on vaihtuva teema. Tunneilla harjoitat lihaskuntoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta turvallisesti.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@fitnessgym.fi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat tiedot ja ohjeet tunneille osallistumiseen.

Tervetuloa mukaan!

Tutustu palveluihimme