Varmuutta liikkeisiin

Jokainen liikkuja tarvitsee itselleen Personal Trainerin. Ei väliä, oletko huippu-urheilija vai juuri liikunnan aloittanut, Personal Trainer auttaa sinua maksimoimaan kehityksesi turvallisin ja oikein menetelmin. Jos olet miettinyt jo pidempään, että sinun tulisi hankkia lihasmassaa tai kestävyyttä, kiinteytyä tai laihtua, mitä ikinä tavoitteesi onkin, älä odota vielä toista vuotta, vaan aloita jo tänään ja kontaktoi Personal Traineriamme! FitnessGym ottaa palkkalistoilleen vain ja ainoastaan alan rautaisimpia ammattilaisia.

Heli

feda845a-a3b7-44ba-aabf-a8bf8d133f56

Olen kahden teini ikäisen tytön äiti. itse olen tehnyt synnytysten jälkeen suuren elämän tapa muutoksen, jota en vaihtaisi koskaan pois. Pudotin 45kg painoa pois ja sen jälkeen olen voinut paljon paremmin kokonaisuudessaan.
Olen kokeillut elämäni aikana paljon erillaisia keinoja päästä kiloista eroon, nyt olen löytänyt omalle keholleni sopivan ratkaisun. Jokainen ihminen on yksilö, kaikilla kaikki ei toimi samanlailla.
Synnytysten jälkeen vatsalihakseni erkanivat, kokemusta löytyy siis myös synnytysten jälkeisestä treenaamisesta ja vatsalihasten erkaumasta.
Salilla treenaaminen on itselleni tänä päivänä tärkeä päivärutiini, ei pakko pullaa. Omat tavoitteeni tällä hetkellä ovat korkealla ja tavoittelen niitä para aikaa. Pitkäaikainen haaveeni käy toteen, Kilpailen keväällä 2019 Bodyfitness kisoissa.
Työskentelen Fitnessgymillä myös ryhmäliikunnan parissa.
Minulla löytyy kokemusta ryhmäliikunnasta,saliharjoittelusta, painonhallinnasta, ruokavalioista, lihasmassan kasvatuksesta sekä kisaamisesta.
Kaikilla meillä on joitakin haaveita oman kehon suhteen. Miksi niitä ei lähtisi tavoittelemaan ja saavuttamaan. Tehdään se yhdessä ja tehdään juuri sinun aikatauluihin ja elämään sopiva paketti.

heli.holtta@fitnessgym.fi

Petra

petra_fitnessgym_pt

Kahden pienen lapsen äitinä osaan samaistua hyvin perhe-elämän arkeen ja sen tuomiin lisähaasteisiin. Mielelläni vaikka jumppaan kanssasi, jos se auttaa ja motivoi sinua eteenpäin! Ohjaan kohti tavoitteitasi rennolla, mutta napakalla otteella, hymyssä suin!”

petra@fitnessgym.fi

Useammilla tapaamisilla saat hyvän startin treeniisi ja näet mitä Personal Trainerin kanssa treenaaminen käytännössä on. Saatte käytyä perusteellisesti tavoitteesi ja taustasi läpi, minkä pohjalle treenit muodostuvat. Saat paljon uutta harjoitussisältöösi ja erinomaiset asetelmat tavoitteelliselle treenille.

Personal Training Alkukartoitus sisältää mm. Aloituskeskustelun, kehonkoostumusmittauksen, liikkuvuus sekä tukilihastestit, kevyen manuaalisen lihaskunto-testauksen ja loppuyhteenvedon jatkoa varten.

Personal Training 55 min. sisältö esimerkki:

– Keskustellaan yleistilanteestasi ja tavoitteiden kartoitus (esim. kuinka lähteä liikkeelle treenaamisessa, lihaskunnon kohotus, vireystilan nosto, kuntoutus, ylikunto, uupumus, halu pudottaa painoa, nousujohteinen harjoittelu)
– Tutustuminen laitteisiin ja salin monipuolisiin harjoittelumahdollisuuksiin
– Laiteopastusta ja harjoitustekniikoiden läpikäyntiä

– Erikoistoiveet, mihin tunnetkaan tarvitsevasi apua

1-3 PT-tapaamisen paketit käytettävä 3 kk:n kuluessa ostopäivästä.
4-10 PT-tapaamisen paketit käytettävä 12 kk:n kuluessa ostopäivästä.
10-50 PT-tapaamisen paketit käytettävä 24 kk:n kuluessa ostopäivästä.

PT-pakettien sisällöt ovat aina räätälöitävissä tarpeittesi mukaan! Säännöllisellä harjoittelulla ja ohjauksella pääset tehokkaasti haluamiisi tuloksiin. Kysy rohkeasti lisää!

Osta PT-tapaamisia