Personal Trainer

Personal Trainer auttaa sinua maksimoimaan kehityksesi

Jokainen liikkuja tarvitsee itselleen Personal Trainerin. Ei väliä, oletko huippu-urheilija vai juuri liikunnan aloittanut, Personal Trainer auttaa sinua maksimoimaan kehityksesi turvallisin ja oikein menetelmin. Jos olet miettinyt jo pidempään, että sinun tulisi hankkia lihasmassaa tai kestävyyttä, kiinteytyä tai laihtua, mitä ikinä tavoitteesi onkin, älä odota vielä toista vuotta, vaan aloita jo tänään ja kontaktoi Personal Traineriamme! FitnessGym ottaa palkkalistoilleen vain ja ainoastaan alan rautaisimpia ammattilaisia.

Useammilla tapaamisilla saat hyvän startin treeniisi

Useammilla tapaamisilla saat hyvän startin treeniisi ja näet mitä Personal Trainerin kanssa treenaaminen käytännössä on. Saatte käytyä perusteellisesti tavoitteesi ja taustasi läpi, minkä pohjalle treenit muodostuvat. Saat paljon uutta harjoitussisältöösi ja erinomaiset asetelmat tavoitteelliselle treenille.

Personal Training Alkukartoitus sisältää aloituskeskustelun, lihaskunnon ja liikkuvuuden analysoinnin, sekä niiden pohjalta suositukset harjoitteluun.

Personal Training 55 min. sisältö esimerkki:

  • Keskustellaan yleistilanteestasi ja tavoitteiden kartoitus (esim. kuinka lähteä liikkeelle treenaamisessa, lihaskunnon kohotus, vireystilan nosto, kuntoutus, ylikunto, uupumus, halu pudottaa painoa, nousujohteinen harjoittelu)
  • Tutustuminen laitteisiin ja salin monipuolisiin harjoittelumahdollisuuksiin
  • Laiteopastusta ja harjoitustekniikoiden läpikäyntiä
    – Erikoistoiveet, mihin tunnetkaan tarvitsevasi apua

PT-pakettien sisällöt ovat aina räätälöitävissä tarpeittesi mukaan! Säännöllisellä harjoittelulla ja ohjauksella pääset tehokkaasti haluamiisi tuloksiin.

Kysy rohkeasti lisää!

Tutustu personal trainereihimme

Paula Savolainen

Olen Paula Savolainen, liikunta-alan koulutukseltani Personal Trainer (IPT) ja painonnosto-ohjaaja (SPNL).
Pitkä harrastustaustani on hevosurheilusta, kuntosalilta ja bodyfitneksestä. Viimeiset vajaa 10 vuotta oma tekeminen on keskittynyt toiminallisempaan treeniin, voimaharjoitteluun ja painonnostoon. 
Valmennukseni pohjaa yli 20 vuoden  kuntosaliharjoittelutaustaan ja liki 15 vuoden kokemukseen aktiivisesta urheilemisesta ja valmentautumisesta. 

Autan mielelläni Sinua jos haluat valmennusta voimaharjoittelussa, – voimantuoton kehittämisessä, painonnostossa, kehon muokkauksessa, tai yleisen hyvinvoinnin lisäämisessä.  Valmennustyylini on määrätietoinen, suunnitelmallinen ja positiivinen. 
Tekeminen on palkitsevaa ja mielekästä kun harjoittelusta rakennetaan tarkoituksenmukainen ja etenevä kokonaisuus. 

Paulas@fitnessgym.fi

Tommy Allenius

Olen Tommy Allenius, liikunta-alan koulutukseltani Personal Trainer ja painonnosto-ohjaaja (Spnl). Olen myös koulutettu hieroja.

Pelasin pitkään jääkiekkoa ja jalkapalloa. Jääkiekon loputtua jatkoin sali harjoittelulla. Nyt viimeiset 5 vuotta olen harjoitellut crossfittiä sekä kilpaillut lajin parissa.Personal Trainer töitä olen tehnyt 8 vuotta.

Olen valmentajana tiukka mutta huumorintajuinen. Vaikka treeni olisi kovaa niin samalla liikunnan pitää olla kivaa.

Autan sinua mielelläni tavoitteissasi.

tommy@fitnessgym.fi

Tutustu palveluihimme