Varmuutta liikkeisiin

Jokainen liikkuja tarvitsee itselleen Personal Trainerin. Ei väliä, oletko huippu-urheilija vai juuri liikunnan aloittanut, Personal Trainer auttaa sinua maksimoimaan kehityksesi turvallisin ja oikein menetelmin. Jos olet miettinyt jo pidempään, että sinun tulisi hankkia lihasmassaa tai kestävyyttä, kiinteytyä tai laihtua, mitä ikinä tavoitteesi onkin, älä odota vielä toista vuotta, vaan aloita jo tänään ja kontaktoi Personal Traineriamme! FitnessGym ottaa palkkalistoilleen vain ja ainoastaan alan rautaisimpia ammattilaisia.

Taru

Olen Taru Willström ja työskentelen Personal Trainerina, sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Aikaisemmalta ammatiltani olen kosmetologi, joten kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle erityisen tärkeää.
Olen työskennellyt liikunta-alalla 10 vuotta, jonka aikana ohjannut useita erilaisia ryhmäliikuntatunteja, pienryhmiä ja henkilökohtaisia valmennuksia.
Oma vahvuuteni valmentajana on asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen ja liikunnan, sekä ruokavalion sovittaminen jokaisen arkeen sopivaksi. Valmentajana olen kannustava ja haluan saada asiakkaani onnistumaan. Sen takia molemminpuolinen luottamus on valmennussuhteessa todella tärkeää.
Valmennuksissani korostuu monipuolinen treenaaminen ja kehonhuolto. Haluan, että asiakkaani ymmärtävät miksi mitäkin tehdään, jotta jokainen oppii tuntemaan ja kuuntelemaan omaa kehoa paremmin. Tavoitteisiin on helpompi päästä, kun on selkeät suunnitelmat ja ohjelmat.

taru@fitnessgym.fi

Petra

petra_fitnessgym_pt

Kahden pienen lapsen äitinä osaan samaistua hyvin perhe-elämän arkeen ja sen tuomiin lisähaasteisiin. Mielelläni vaikka jumppaan kanssasi, jos se auttaa ja motivoi sinua eteenpäin! Ohjaan kohti tavoitteitasi rennolla, mutta napakalla otteella, hymyssä suin!”

petra@fitnessgym.fi

Useammilla tapaamisilla saat hyvän startin treeniisi ja näet mitä Personal Trainerin kanssa treenaaminen käytännössä on. Saatte käytyä perusteellisesti tavoitteesi ja taustasi läpi, minkä pohjalle treenit muodostuvat. Saat paljon uutta harjoitussisältöösi ja erinomaiset asetelmat tavoitteelliselle treenille.

Personal Training Alkukartoitus sisältää mm. Aloituskeskustelun, kehonkoostumusmittauksen, liikkuvuus sekä tukilihastestit, kevyen manuaalisen lihaskunto-testauksen ja loppuyhteenvedon jatkoa varten.

Personal Training 55 min. sisältö esimerkki:

– Keskustellaan yleistilanteestasi ja tavoitteiden kartoitus (esim. kuinka lähteä liikkeelle treenaamisessa, lihaskunnon kohotus, vireystilan nosto, kuntoutus, ylikunto, uupumus, halu pudottaa painoa, nousujohteinen harjoittelu)
– Tutustuminen laitteisiin ja salin monipuolisiin harjoittelumahdollisuuksiin
– Laiteopastusta ja harjoitustekniikoiden läpikäyntiä

– Erikoistoiveet, mihin tunnetkaan tarvitsevasi apua

PT-pakettien sisällöt ovat aina räätälöitävissä tarpeittesi mukaan! Säännöllisellä harjoittelulla ja ohjauksella pääset tehokkaasti haluamiisi tuloksiin. Kysy rohkeasti lisää!

Osta PT-tapaamisia