Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein, jotta se toimii paremmin arkielämässä tai vaikkapa tiettyjen lajien kilpailusuorituksisssa. Idea on treenata liikettä lihaksen sijaan. Yksinkertaisesti sanottuna, toiminnallinen harjoittelu tekee elämästä huomattavasti kevyempää. FitnessGym:llä haluamme, että jokaisella ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta on mahdollisuus toiminnalliseen harjoitteluun. Toiminnallisen harjoittelun vaikutukset näkyvät arkielämässä parempana lihastasapainona ja kehon kokonaisuuden huippuvireenä.

Saliamme koristaa laadukas toiminnallisen harjoittelun alue. Alue on 100m2:n kokoinen ja kattaa mm. tekonurmen, (esim. kelkantyönnöt ja omankehonpainonharjoitteitteet) kattavan harjoittelukehikon, painonnostoalustat ja kuntopalloheittoihin räätälöidyn seinän. Ammattitaitoisen personal trainerin avulla pääset täydellisesti kiinni kyseisestä harjoitusmuodosta.

Monipuolisen ryhmäliikunnan tarjonnan johdosta on myös mahdollista kehittää toiminnallista harjoittelua. Tällöin puhutaan tunneista, jotka haastavat kehoa kokonaisvaltaisesti, niin lihaskuntoa, tasapainoa kuin motoriikkaa.