Ryhmäliikunta

Monipuolista ryhmäliikuntaa viikon jokaisena päivänä

FitnessGym tarjoaa monipuolista ryhmäliikuntaa jokaiselle soveltuvassa muodossa viikon jokaisena päivänä. Tarjonnassa on mm. sisäpyöräilyä, tanssitunteja, kehoa huoltavia sekä vahvistavia tunteja. Voit joko rentoutua rauhallisilla tunneilla tai viedä kroppasi äärirajoille hien virratessa, sinä päätät. Kehoitammekin kokeilemaan mahdollisimman montaa eri tuntia, jotta löytäisit juuri itsellesi sopivat. Ohjaajamme ovat useamman vuoden kokemuksella varustettuja alan ammattilaisia, joiden avulla liikunnasta voi todellakin nauttia. Tule mukaan viihtymään!

Tanssilliset tunnit

Les Mills Dance®

Les Mills DANCE® on ammattitanssijoiden suunnittelema energinen tanssillinen treeni, joka on saanut inspiraationsa globaaleista tanssigenreistä sekä musiikista.

Jos haluat kokea täydellisen sekoituksen viimeisintä musiikkia, yksinkertaisia, mutta kuumia tanssiliikkeitä ja pitää hauskaa, Les Mills DANCE® on juuri sinua varten. Tällä tunnilla liikkeiden täydellisellä suorittamisella ei ole niin väliä vaan tanssitreenin aikana keskitymme hauskanpitoon. Tunti rakentuu kymmenestä kappaleesta, joista jokainen pitää sisällään oman koreografiansa.

Tunti sopii kaikille, jotka rakastavat tanssia ja hyvää musiikkia!

MOVER JAM

(Ei vakiosti Ryhmäliikuntakalenterissa)

Tämä tanssillinen treeni tarjoaa mahdollisuuden nauttia musiikista, liikkumisesta ja tanssista samalla kun parannat kuntoasi ja tutustut erilaisiin tanssityyleihin.Tunnin alussa aloitetaan helpoilla perusaskelilla, jotka toimivat pohjana tanssikoreografioille. Vähitellen tunnin aikana rakennetaan kappale kerrallaan helppoja koreografioita, jotka saavat hien pintaan ja nostavat kevyesti sykettä. Tuntia siivittää vaihteleva ja mukaansatempaava musiikki ja tunnin teema sekä sisältö vaihtelee ohjaajan mukaan.

Vauhdikkaat cardio-tunnit

BURNING CARDIO

Liikkuva, hikinen ja intensiivinen cardio treeni! Nimensä mukaisesti tämä treeni polttaa rasvaa sekä kehittää aerobista ja anaerobista kuntoasi. Tunti sisältää pääosin kehonpainolla tehtäviä liikkeitä, joita välillä tehostetaan pienten lisäpainojen kanssa. Pääset myös harjoittamaan ketteryyttä ja koordinaatiokykyä. Vaikka tunti on liikkuva, sen kaava on selkeä eikä se sisällä vaikeita askelkuvioita.

CORE & CARDIO

Tunnilla yhdistetään nimensä mukaisesti napakka keskivartalotreeni ja sykettä nostattava rasvanpolttoliikunta. Core osuuksissa vahvistat koko kehon tärkeintä voimakeskusta eli corea. Cardio-osuuksissa sykkeet nousevat ja hiki virtaa. Liikkeet toteutetaan pääosin kehon omaa painoa tai lisäpainoja apuna käyttäen. Tämä tuntikokonaisuus sopii myös loistavasti kuntosalitreenaajalle perinteisen salitreenin kaveriksi.

Les Mills Bodyattack ®

Musiikkiin tehtävä liikkuva tuntikonaisuus jonka askeleet ovat helppoja, mutta tempo on reipas.

Tunnilla parannat kestävyyttä ja keuhkojen sekä sydän-ja verenkierto elimistön toimintaa. Hapenottokykysi ja aerobinen kuntosi paranee samalla kun lisäät energian kulutustasi. Tunti koostuu pääasiassa yksittäisistä kappaleista, joissa jokainen sisältää oman koreografiansa eri teemoilla. Ohjaajan avustuksella löydät itsellesi liikkeisiin sopivat variaatiot aina helpommasta haastavaan.

LIHASKUNTOTUNNIT

UPPER BODY

Vahvista yläkroppaasi tämän tehokkaan täsmätunnin avulla! Tunnilla tehdään lisäpainoja hyödyntäen lihaskuntoliikkeitä käsien, rinnan ja selän alueelle. Treenissä keskitytään pelkästään ylävartalon isojen ja pienten lihasryhmien kuormittamiseen kehonpainon tai lisäpainojen avulla. Erilaiset punnerrukset, työnnöt ja hauiskäännöt tulevat varmasti tutuksi. Tunnilla keskitytään hyvään ja puhtaaseen tekniikkaan, jonka avulla saadaan parhaimmat tulokset.

SQUAT & CORE

Lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, pakaroille ja keskivartalolle. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä joka valmistaa kehon tulevaan harjoitukseen. Treeniosioissa keskitytään kohdelihasten harjoittamiseen, vahvistamiseen sekä nostetaan kevyesti sykettä.

STRONG BODY

(Ei vakiosti ryhmäliikuntakalenterissa)

Aikaa vastaan tehtävä lihaskuntoharjoitus joka tähtää erityisesti lihasvoiman parantamiseen. Tunti suoritetaan lisäpainoja hyödyntäen keskittyen hyvään ja puhtaaseen tekniikkaan. Liikkeet tehdään omaan tahtiin, joten Strong Body -tunnilla voit haastaa itseäsi lähtötasostasi riippumatta. Tunti on puhtaasti lihaskuntoharjoittelua eikä se sisällä askelluskoreografioita tai hyppyjä.

TOIMINNALLINEN TREENI / HIIT

FUNCTIONAL TRAINING

(RYHMÄLIIKUNTASALISSA)

Toiminnallisen harjoittelun tunnit pohjautuvat suosittuun Cross Training harjoitteluun. Tunnilla on tarkoitus kuormittaa koko kehoa eikä vain yhtä tiettyä lihasta. Harjoitamme tunnin aikana monipuolisesti eri osa-alueita, kuten lihasvoimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta sekä räjähtävyyttä erilaisia välineitä hyödyntäen. Varsinaisen treenin lisäksi harjoittelemme liikkeiden tekniikat huolella, jotta voit tehdä päivän treenin tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

FUNCTIONAL GYM CIRCUIT

(KUNTOSALIN PUOLELLA)

Toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä sisältävä koko kropan treeni hyödyntäen toiminnalliselta alueelta löytyvää välineistöä. Tunti koostuu alkulämmittelystä sekä 6-10 erilaisesta liikkeestä jotka suoritetaan kiertoharjoitteluna. Ohjaajan kannustuksella sekä hyvällä ryhmähengellä pääset ylittämään itsesi jokaisen tunnin aikana.

TABATA (HIIT)

(Ei vakituisesti aikataulussa)

Tabata on korkeatehoinen harjoittelumuoto, joka perustuu intervalliharjoitteluun. Treenien aikana lepojaksot ovat lyhyitä, syke kohoaa, lihas väsyy ja kestävyyskuntosi paranee. Tunnin kaava on aina seuraavanlainen: Yksi työosuus kestää 4 minuuttia, se koostuu intensiivisestä harjoittelusta 20 sekunnin ajan, jonka jälkeen pidetään 10 sekunnin lepoa. Kun 4-minuutin treeniosuus on tehty, huilataan pidempään ja käydään läpi treenin seuraavat liikkeet. Tunti sisältää hyppyjä ja korkean intensiteetin harjoitteita joita on mahdollista muokata oman tasonsa mukaan.

KEHONHUOLTOA JA PALAUTUMISTA EDISTÄVÄT TUNNIT

FLOW YOGA

Flow Yoga tunnilla liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Flow- tuntien aikana joogan perus asanat tulevat tutuiksi ja ohjaajan opastuksella siirrytään kohti virtaavampaa harjoitusta. Tunti kehittää liikkuvuutta, voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta, parantaa ryhtiä sekä kehonhallintaa.

YIN YOGA

YinYoga pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja joogaan. Se on joogan eri muodoista passiivisin ja rauhallisin. YinYoga –liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta. Vaikutus kohdistuu vahvasti selkärankaan, selän lihaksiin ja lantion seudulle. YinYoga asanoissa pysytään yhdestä viiteen minuuttia ja harjoitus keskittyy vahvasti irti päästämiseen – niin kehon kuin mielenkin osalta.

BODY & MIND

Lempeä, rauhallinen ja palautumista edistävä tunti jossa keskitytään niin kehon kuin mielen hyvinvointiin, rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Hellimme kehoa ja mieltä hengityksien, pysähtymisen ja läsnäolon tunteen avulla – unohtamatta ihanaa loppurentoutusta. Body&Mind -tunnilla on ripaus myös joogan sekä pilateksen liikemaailmaa. Tämä rauhallinen ja miellyttävä tunti sopii kaikille ja edistää kokonaisvaltaista palautumista.

DEEP STRETCHING

Rauhallinen ja meditatiivinen palautumista edistävä tunti auttaa sinua pysähtymään oman kehosi äärelle. Tunnin aikana teemme pitkäkestoisia syvävenytyksiä erityisesti selän- ja lantion alueelle. Pysyminen venytyksissä pidempään antaa harjoittajalle tilaisuuden tarkkailla hengitystä ja oman kehonsa tuntemuksia juuri siinä hetkessä.

Tutustu palveluihimme