Nykypäivänä eri laihdutuskuureja ilmaantuu markkinoille jatkuvasti ja näitä löytyy joka lähtöön. Erinäisillä dieeteillä houkutellaan asiakkaita luvaten mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa laihtumista. Useimmat dieetit ovat ravintosisällöltään hyvinkin yksipuolisia ja ovat tutkimuksiin perustuvien ravintosuositusten kanssa ristiriidassa. Mitä suuremmat lupaukset nopeasta ja määrällisestä laihtumisesta, sitä enemmän tämä houkuttaa laihduttajia. Laihduttajille suunnatut lupaukset ovatkin kovin yliampuvia ja lähes mahdottomia pitää yllä. Olet kenties kokeillut jotain ”muotidieettiä” ja saanutkin aikaan tuloksia nopealla aikavälillä, mutta huomannut ettet jaksa noudattaa sitä muutamaa viikkoa kauempaa siihen kyllästymättä. Tämän seurauksena karistetut kilot hiipivät takaisin kroppaasi ja kenties jopa muutamalla ekstrakilolla lähtötilanteeseen verrattuna.

FitnessGym:llä pyrimme pysyvään elämäntapamuutokseen turvallisin menetelmin ilman sivuvaikutuksia. Laihtumiseen et tarvitse ”ihmepillereitä” tai muotidieettejä, vaan jo pelkästään perusasioita noudattamalla pääsemme pitkälle. Muutoksen ei tarvitse olla kertaheitolla radikaali, vaan askel askeleelta lähestymme tavoitettasi. Toteuttaminen tulee olemaan helppoa ja ennen kaikkea terveellistä, sekä pysyvää. Päästyäsi tavoitteeseesi pystyt noudattamaan ruokavaliosi periaatteita myös jälkeenpäin, jolloin ”jojo-laihdutusta” ei ilmene lainkaan.

Laitteistomme ja ammattitaitoisten Personal Trainereiden avulla saavutat tavoitteesi oikealla ja turvallisella menetelmällä. Jokaiselle jäsenelle tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden fyysisen suorituskyvyn mittaamiseen, minkä avulla saat tarvittavat tiedot miten juuri sinä laihdut terveellisesti ja tehokkaasti. Aerolution® testin avulla saat mm. vastauksen miten rasva-aineenvaihduntasi toimii ja miten sitä voi kehittää. Tämän perusteella pystymme näyttämään sinulle kuinka juuri sinun kehosi polttaa rasvakudosta liikunnan aikana ja miten sinä voit kehittää rasvan palamista. Testimenetelmämme voit myös ostaa vaikka et olisi jäsenemme.

Kyseiset hyvinvointimittaukset ja tarkemman sisällön löydät täältä.