VARAUSEHDOT

Tunnille voit varata paikan sivujemme kautta, kirjautumalla omilla tunnuksillasi sisään.

Voit varata paikan seitsemän (7) päivää aikaisemmin.
Kerralla sinulla voi olla viisi (5) varausta näille seitsemälle päivälle.

Tuntilipun voit lunastaa itsepalvelupäätteestä, viimeistään 10min ja aikaisintaan kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkua. Jos tulet paikanpäälle myöhemmin, et pysty tulostamaan itse lippua vaan saat tämän vastaanotosta.

Jos tunnille on jonossa asiakkaita paikan päällä, nämä jaetaan jonossa järjestyksessä oleville kun tunnin alkuun on vähemmän kuin 10min. Tämä tarkoittaa että vaikka olisit varannut tunnille paikan, mutta tulet esim. 5min ennen tunnin alkua lunastamaan lippua, tämä on saattanut mennä jollekin toiselle. Tällä ehkäistään tunnille menot myöhässä ja annetaan rauha muille jumppaajille.

Voit varata paikan itsellesi jonoon vaikka tunti olisikin jo varattuna täyteen. Jos joku peruu paikkansa tunnilta, kaikille jonossa oleville lähtee samanaikaisesti ilmoitus sähköpostiin vapautuneesta paikasta. Tällöin nopeimmin varannut saa luonnollisesti paikan.

Voit tarkastella varattuja tuntejasi kirjautumalla tunnuksillasi sivuille, kohdasta ”omat tiedot”

Jos olet estynyt tulemaan tunnille, mutta olet tämän kuitenkin jo varannut, tulee sinun myös perua tuntisi. Tunnin pystyt perumaan sivujemme kautta tai soittamalla vastaanottoon viimeistään tuntia ennen tunnin alkua. Jos jätät perumatta ajan, tästä tulee merkintä tietoihisi. Kolmesta (3) peruuttamattomasta tunnista joudut karanteeniin 14 päivän ajaksi, jolloin et voi varata tunteja etukäteen. Voit kuitenkin osallistua tunneille tulemalla suoraan keskukseen. Tämä toimintamalli sen vuoksi, jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus päästä haluamalleen tunnille.