Varmuutta liikkeisiin

Jokainen liikkuja tarvitsee itselleen Personal Trainerin. Ei väliä, oletko huippu-urheilija vai juuri liikunnan aloittanut, Personal Trainer auttaa sinua maksimoimaan kehityksesi turvallisin ja oikein menetelmin. Jos olet miettinyt jo pidempään, että sinun tulisi hankkia lihasmassaa tai kestävyyttä, kiinteytyä tai laihtua, mitä ikinä tavoitteesi onkin, älä odota vielä toista vuotta, vaan aloita jo tänään ja kontaktoi Personal Traineriamme! FitnessGym ottaa palkkalistoilleen vain ja ainoastaan alan rautaisimpia ammattilaisia.

Petra

”Mielestäni liikunnan tulee olla hauskaa, motivoivaa ja iloa tuottavaa. Pidän tärkeänä asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ohjauksessani tähtäänkin ennemmin pysyviin elämäntapamuutoksiin kuin väliaikaisiin pikadieetteihin.

Kahden pienen lapsen äitinä osaan samaistua hyvin perhe-elämän arkeen ja sen tuomiin lisähaasteisiin. Mielelläni vaikka jumppaan kanssasi, jos se auttaa ja motivoi sinua eteenpäin! Ohjaan kohti tavoitteitasi rennolla, mutta napakalla otteella, hymyssä suin!”

petra@fitnessgym.fi

ilkka

”Hyvä valmentaja ei välttämättä ole aina se, joka tietää kaikkein eniten. Hyvä valmentaja on sellainen, joka tuottaa valmennettavalleen tuloksia ja saa hänet tekemään niitä asioita, joita hänen tulisikin tehdä tavoitteensa eteen.”

Erikoisosaamiseni painottuu kehonmuokkaukseen, ruokavalioon, sekä tekniikkaopastukseen salilla.

ilkka.repo@fitnessgym.fi
0503455305

Useammilla tapaamisilla saat hyvän startin treeniisi ja näet mitä Personal Trainerin kanssa treenaaminen käytännössä on. Saatte käytyä perusteellisesti tavoitteesi ja taustasi läpi, minkä pohjalle treenit muodostuvat. Saat paljon uutta harjoitussisältöösi ja erinomaiset asetelmat tavoitteelliselle treenille.

1-3 PT-tapaamisen paketit käytettävä 3kk:n kuluessa ostopäivästä.
4-10  PT-tapaamisen paketit käytettävä 6kk:n kuluessa ostopäivästä.

PT-pakettien sisällöt ovat aina räätälöitävissä tarpeittesi mukaan! Säännöllisellä harjoittelulla ja ohjauksella pääset tehokkaasti haluamiisi tuloksiin. Kysy rohkeasti lisää!

Osta PT-tapaamisia