Varmuutta liikkeisiin

Jokainen liikkuja tarvitsee itselleen Personal Trainerin. Ei väliä, oletko huippu-urheilija vai juuri liikunnan aloittanut, Personal Trainer auttaa sinua maksimoimaan kehityksesi turvallisin ja oikein menetelmin. Jos olet miettinyt jo pidempään, että sinun tulisi hankkia lihasmassaa tai kestävyyttä, kiinteytyä tai laihtua, mitä ikinä tavoitteesi onkin, älä odota vielä toista vuotta, vaan aloita jo tänään ja kontaktoi Personal Traineriamme! FitnessGym ottaa palkkalistoilleen vain ja ainoastaan alan rautaisimpia ammattilaisia.

Heli

feda845a-a3b7-44ba-aabf-a8bf8d133f56

Personal trainer FitnessGym:illä!

heli.holtta@fitnessgym.fi

Petra

petra_fitnessgym_pt

Kahden pienen lapsen äitinä osaan samaistua hyvin perhe-elämän arkeen ja sen tuomiin lisähaasteisiin. Mielelläni vaikka jumppaan kanssasi, jos se auttaa ja motivoi sinua eteenpäin! Ohjaan kohti tavoitteitasi rennolla, mutta napakalla otteella, hymyssä suin!”

petra@fitnessgym.fi

ARTO

arto

Olen Arto Pihlaja ja koulutettu hieroja. Olen valmistunut aikoinaan Edupolista klassisen hieronnan linjalta jossa erikoistuin kivun hoitoon.

Kiinnostus hierojan ammattiin on herännyt Personal Trainer koulutuksen ja omien harrastuksien myötä. Toimin Fitnessgymillä lisäksi Personal Trainerina jonka ansiosta pystyn tarjoamaan hyvin kokonaisvaltaisen täsmällisen palvelukokonaisuuden.

Teen työni aina asiakaslähtöisesti kuunnellen asiakkaan tarpeita on kyse sitten rentoutumisesta tai laajemmasta lihashuollosta.

Salilla nähdään ja tervetuloa!

arto@fitnessgym.fi

Useammilla tapaamisilla saat hyvän startin treeniisi ja näet mitä Personal Trainerin kanssa treenaaminen käytännössä on. Saatte käytyä perusteellisesti tavoitteesi ja taustasi läpi, minkä pohjalle treenit muodostuvat. Saat paljon uutta harjoitussisältöösi ja erinomaiset asetelmat tavoitteelliselle treenille.

Personal Training Alkukartoitus sisältää mm. Aloituskeskustelun, kehonkoostumusmittauksen, liikkuvuus sekä tukilihastestit, kevyen manuaalisen lihaskunto-testauksen ja loppuyhteenvedon jatkoa varten.

Personal Training 55 min. sisältö esimerkki:

– Keskustellaan yleistilanteestasi ja tavoitteiden kartoitus (esim. kuinka lähteä liikkeelle treenaamisessa, lihaskunnon kohotus, vireystilan nosto, kuntoutus, ylikunto, uupumus, halu pudottaa painoa, nousujohteinen harjoittelu)
– Tutustuminen laitteisiin ja salin monipuolisiin harjoittelumahdollisuuksiin
– Laiteopastusta ja harjoitustekniikoiden läpikäyntiä

– Erikoistoiveet, mihin tunnetkaan tarvitsevasi apua

1-3 PT-tapaamisen paketit käytettävä 3 kk:n kuluessa ostopäivästä.
4-10 PT-tapaamisen paketit käytettävä 12 kk:n kuluessa ostopäivästä.
10-50 PT-tapaamisen paketit käytettävä 24 kk:n kuluessa ostopäivästä.

PT-pakettien sisällöt ovat aina räätälöitävissä tarpeittesi mukaan! Säännöllisellä harjoittelulla ja ohjauksella pääset tehokkaasti haluamiisi tuloksiin. Kysy rohkeasti lisää!

Osta PT-tapaamisia