Kehonkoostumuksen selvittäminen ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää kuin tänä päivänä. ”Todisteet siitä, että liikalihavuus vaikuttaa elinikään ja terveyteen negatiivisesti ovat vahvasti perusteltuja” (NIH:National Institute of Health)

Futrex Basic -analyysi

 
Futrex Basic analyysi antaa arvion kehon koostumuksesta. Mittaus vie aikaa 30 sekuntia. Analyysin perusteella asiakas saa A4-kokoisen kirjallisen suomenkielisen palautteen, joka käydään PT:n kanssa yhdessä läpi.
Hinta: 28

Futrex Premium -analyysi

Futrex Premium analyysissa tehdään perusmittauksen lisäksi ns. monipistemittaus, jonka avulla  voidaan selvittää kehon ongelmakohdat. Mittaus vie aikaa n. 10min.  Analyysin perusteella asiakas saa kattavan kirjallisen palautteen omasta kehonkoostumuksestaan.
Hinta: 55

Futrex kehonkoostumusmittaus tarjoaa erittäin tarkan menetelmän arvioida asiakkaan kehonkoostumusta. Asiakas saa tietoonsa kehon eri rasvojen osuudet, luu- ja lihasmassan, nesteiden määrän sekä arvion omasta lepoaineenvaihdunnasta. Lisäksi mittaus kertoo asiakkaalle painonpudotuksen positiiviset terveysvaikutukset sekä havainnollistaa kuinka paljon varastoitunut energia on kilokaloreina.

Mittaukseen voidaan lisäksi yhdistää verenpaineen mittaus, puristusvoimamittaukset, notkeustestit sekä happisaturaatiomittaukset.

Futrexin ansiosta voimme tarjota asiakkaalle hyvin kattavan terveysraportin, jonka perusteella liikuntaohjelmien luominen on entistä tehokkaampaa. Kehonkoostumusmittaus perustuu infrapunamenetelmään, jonka takia se ei ole altis kehonmuutoksille, kuten nestetasapainolle. Tämän johdosta seurantamittaukset ovat huomattavasti tarkempia, sillä mittaustilanteen ei tarvitse olla täsmälleen sama kuin edelliskerralla. Infrapuna menetelmän ansiosta myös raskaana olevat voidaan mittauttaa turvallisesti.

Asiakas saa mittauksen perusteella itsellensä kattavan suomenkielisen raportin, jonka lisäksi raportti voidaan lähettää PDF-muodossa sähköpostiin, jolloin se on aina saatavilla.