Fyysisen suorituskyvyn mittaamisen uusi aikakausi. Nopeasti, henkilökohtaisesti, sekä mukavasti.

Aerolution® – kuntotesti on kaikille liikuntaa harrastaville tarkoitettu kuntotesti, joka voidaan suorittaa kuntopyörällä tai juoksumatolla.
Aerolution Compete kuntotestissä selvitetään asiakkaan todellinen maksimaalinen hapenottokyky VO2max(l/min & ml/min/kg) sekä energia-aineenvaihdunnan toiminta.
Testi perustuu hapen (O2) ja hiilidioksidin (CO2) mittaamiseen suoralla menetelmällä. Testissä selvitetään maksimaalisen hapenottokyvyn lisäksi rasvojen ja hiilihydraattien kulutus harjoittelun aikana, sekä elimistön todellinen palautumiskyky (ei pelkästään sykkeen palautumista).

Testin protokolla voidaan räätälöidä siten, että se on yhtenäinen muiden testausta tarjoavien tahojen kanssa, jolloin testaus on myös vertailukelpoinen. Aerolution® – kuntotestiin voidaan lisäksi yhdistää laktaattien mittaus verestä, jolloin asiakas saa laktaatteihin perustuvat kynnysmääritykset.

Aerolution® – kuntotesti on kestoltaan noin 45min, sisältäen lyhyen alku- ja loppuverryttelyn. Lisäksi teemme asiakkaalle alkuhaastattelun ja testitulosten alustavan analysoinnin. Testin perusteella voimme tehdä asiakkaalle hyvin tarkan aerobisen harjoitusohjelman.

Tarjoamme paketteja myös urheiluseuroille. Testiin voit tulla vaikka et olisi keskuksemme jäsen!

Hinnat:

Aerolution – kuntotesti 115€ (testin perusteella tehty 3kk harjoitusohjelma +25€)
Kaksi testiä samalle henkilölle 3kk sisällä: 185€ (sis. harjoitusohjelman sekä ensimmäisen ja toisen testin keskinäisen vertailun.)